Johan Hagman

Johan Hagman

”Vi myntade ordet “Framstegskultur” som beskriver viljan att göra framsteg tillsammans. Att låta sig själv inspireras lika starkt som att vilja eller våga inspirera andra”

Om mig

Beväpnad med en uppväxt i norra sorunda, en passion för att inspirera och min dator står jag precis som Ronja Rövardotter och avfyrar vårskrik på vårskrik. Jag är genuint så otroligt tacksam för att få leva och verka här i den här kommunen just nu och jag hoppas det kan smitta av sig på DIG.

Jag är Johan Hagman, en man som vid tillfällen beskrivits som aggressivt positiv från Frölunda i norra Sorunda och jag har fått privilegiet att få skriva texter, artiklar och krönikor för Hitta Nynäshamn. Just att leta tillfället, det halvfulla glaset eller bara att välja glädje är något som blivit en del av mig och format mitt liv de sista åren. Det resulterade i att jag tillsammans med vänner grundade företaget First Light som har kommit att bli en förlängning av mycket av det jag står för.

Vi myntade ordet “Framstegskultur” som beskriver viljan att göra framsteg tillsammans. Att låta sig själv inspireras lika starkt som att vilja eller våga inspirera andra – därav företagets slogan “be the light that guides”. Ta ett steg framåt och bjud andra till att göra detsamma, växa tillsammans och göra framsteg tillsammans.

Jag ser verkligen fram emot att få skriva om, se och träffa flera otroliga människor i min närhet och bjuder in dig till att se Nynäshamns kommun och världen genom mina ibland rosafärgade men även ärliga glasögon. 

 

Johan Hagman

Artiklar av Johan Hagman

Kontakta Johan

Hör gärna av dig med frågor eller kanske du vill ta ett möte? Jag kommer gärna ut till er, och få lära känna både dig och din organisation. 

+46762255985

johan@hittanynashamn.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer