Aline Varre

Aline Varre

”När vi är positiva blir vi mer engagerade, kreativa, motiverade, tålmodiga och produktiva på jobbet.”

Om mig

För mig är att ha en positiv attityd nyckeln till succé både i sitt privatliv och arbetsliv. Mina egna visioner är stora, men varje dag är jag tacksam för de små stegen som tas för att jag personligen ska nå mina mål. 

Har en typisk entreprenör anda och är så lycklig att idéen om Hitta Nynäshamn nu är en verklighet. Vår egna lokala guide med så många möjligheter. Det jag älskar verkligen att jobba med att utveckla sidan och de tekniska möjligheter som finns. 

Att vara positiv är en naturlig del av mig, att vara nyfiken har tagit mig runt i världen. Studerat och jobbat i länder som USA, Australien, Portugal, Holland och Norge. 

Jag jobbar alltid efter att göra det där lilla extra för att göra något ännu bättre. Mitt liv har gett mig många olika utbildningar och jag har haft möjlighet att jobba i små som stora organisationer. Delad glädje är dubbel glädje. Att kunna inspirera och utveckla affärer med andra är det bästa jag vet.  

I 2013 flyttade jag till Nynäshamns Kommun och älskar att bo här, för jag ser så många möjligheter. Första åren bodde jag  i Segersäng men bor nu i  härliga Gudby som ligger i Sorunda.

Jag har de senaste åren varit ganska aktiv inom olika delar av samhället och kommer alltid engagera mig för att få fram mer möjligheter för hela kommunen och alla vi som bor här. 

Hör gärna av er så kommer jag förbi och säger hej. 

Bästa hälsningar,

Aline

Artiklar av Aline Varre

Kontakta Aline

Hör gärna av dig med frågor eller kanske du vill ta ett möte? Jag kommer gärna ut till er, och få lära känna både dig och din organisation. 

+46707534752

aline@hittanynashamn.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer