Om Oss & Våra idéer

Om Oss - Hitta Nynäshamn

Hitta Nynäshamn har skapats av oss för att vi ville skapa en plats där vi lätt kan hitta våra lokala företag, upplevelser och evenemang i Nynäshamns Kommun. 

Vi började utveckla Hitta Nynäshamn 2018, syftet var och är, att hjälpa våra lokala företag. Lokalt, närodlat och känslan av att hjälpa varandra är viktigt för oss.

Idag har vi samlat på oss olika idéer hur vi kan samordna och driva aktiviteter och events som ska locka människor från andra platser runtom i Sverige att vilja åka till Nynäshamn.

 Självklart ska också allt gå att läsa på olika språk, eftersom vi har en rad besökare med de fartyg som kommer till oss. Att se Nynäshamn som en destination skulle också medföra flera möjliga affärer för våra lokala entreprenörer.

Delningsekonomi ligger oss också om hjärtat. Vi jobbar aktivt för att hjälpa de som vill hyra eller hyra ut ut produkter eller tjänster. Det kan vara allt från att hyra en cykel eller en minigrävare till en lokal för studentfesten eller varför inte maskeradkläder till 60-årsfesten för mamma ?  En granne till oss hyr höns under sommaren, fantastiskt roligt. Vi samlar alla dessa tjänster företag under ”Hyra”

Nu lanserar vi också Nynäsbutiken. Butiken kommer bli en del av Hitta Nynäshamn. Där kommer alla kunna köpa direkt våra lokala produkter och tjänster, ofta med en speciell touch. Sammanhang är såklart viktigt för oss alla. En sen lunch vintertid, utanför en lada med grillad mat öppen eld och trevligt sällskap behöver samordnas med transporter och allt som hör till. Kanske roliga hattar och varma ponchos ? Vi ser till att allt samordnas och att dina ”tokiga” idéer blir verklighet.

 

om oss bild 2
om oss bild 3
Nu har Hitta Nynäshamn fått två nya engagerade skribenter som kommer berätta inspirerande historier från kommunens alla hörn. De heter Johan Hagman och Sven Gustafsson, och du läsa lite om deras tankar och idéer på sidan nu.
 
Till sist vill vi ge ett bra exempel på en ny härlig samarbetspartner. Torget Brasserie och Bar mitt i centrala Nynäshamn. Vi har tillsammans hittat en modell för hur vi ska kunna bidra till att lyfta deras verksamhet. Fixat ny hemsida, spelat in en film och lagt upp idéer för hur de på bästa sätt ska kunna dra nytta av Hitta Nynäshamn. Klicka gärna på deras sida så ser du filmen.
 
Nu ser fram emot att träffa dig och få möjlighet presentera oss och våra tankar

Vårt Team

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer