Meyer Inredning & Produktion har flyttat till Sorunda

Det är roligt när vi får möjlighet att komma i kontakt med nya företag. Vi välkomnar Meyer Inredning & Produktion till just Sorunda som ligger i Norra delen av Nynäshamns Kommun. Familj Företaget startades av Andreas Meyer och hans Far Thomas Meyer som har varit i branchen sedan 1980.

 

Andreas flyttade från Tullinge till Sorunda ca 4 år sedan och Thomas kom hit från Aspudden hösten 2021. De båda trivs med sina nya liv på landet men som ändå ger möjlighet för kunder i kranskommunerna. På fritiden har både Andreas och Thomas bilbyggen som de ägnar stor tid åt i deras garage. Bilar och motorcyklar är en hobby de brinner för! Det bli även en del körning av motocross på Uringe och Botkyrka motorklubb för Andreas.

 

Även om de jobbar med det så blir det en del pyssel med snickerier hemma, bygger platsbyggda tv-möbler och liknande samt ägnar mycket tid åt inredning hemma. Sommarhalvåret så besöker de ofta med familj hamnen i Nynäshamn och strosar bland sjöbodarna och äter ofta på Kroken som de tycker är  en fantastisk krog. De besöker även gärna Grindsjön en hel del för att bada! Tanken är att utforska mer av vad Nynäshamn har att erbjuda nu när de har börjat landa i sin nya hem!

 

Tidigare jobbade de uteslutande med större projekt för bostadsrättsföreningar, men har nu valt att satsa helt på privatpersoner. Och behöver såklart allas hjälp om att berätta att deras tjänster nu finns tillgängliga. 

Vill du eller någon du känner göra om en lokal till en bostad, kanske du har en vind eller källare du inte vet vad du vill göra med? Då är det just Meyer Inredning & Produktion du ska ta kontakt med. Kontakt info finns längre ner på sidan. 

Här är lite bilder som visar några av deras projekt med lite före och efter bilder. Vi är verkligen imponerad av deras arbete. Så välkomna och lycka till!

Bilder: Meyer Inredning & Produktion

Text: Aline Varre

Meyer Inredning & Produktion

För mer information om Andreas och Thomas samt kontakt info
Aline Varre

Aline Varre

Grundare av Hitta Nynäshamn

Dela gärna denna artikeln:

Vad vill du uppleva idag?

Lokala Företag