Ge tillbaka

Detta är en samlingsida för de organisationer som gör något positivt för vårt samhälle. Oftast är det ideela organisationer och de behöver våran hjälp för att i sin tur kunna hjälpa andra. Det kan vara  att de önskar  donationer eller helt enkelt din tid. Nedan kommer ni se vem som söker hjälpen och hur du kan hjälpa. Om vi alla hjälps åt har vi kraften att skapa ett bättre samhälle för oss alla. 

 

Vill du också berätta om hur vi kan hjälpa din förening/organisation vänligen skriv till info@hittanynashamn.se så kan vi dela det här. 

Volontärt Initiativ & Ösmo IF

Nu är pojkar födda 12 Ösmo IF officiellt Tomtens Nissar och kommer den 16/12 packa klappar och skriva hälsningar till de hemlösa.

Tillsammans med den ideella föreningen Volontärt Initiativ har grabbarna samlat ihop hygienartiklar, mössor, vantar, strumpor för att dela ut den 20/12. VI har bjudit in Mulle (mer känd som farmen Mulle) till våran Nisse verkstad för att prata om hemlöshet och orsaken till detta. Mulle har själv varit hemlös och brinner lixom VI och ÖIF för idéen att lyfta och synliggöra problematiken kring detta. Och våran förhoppning är att vi tillsammans kan göra skillnad 🙂 Spana gärna i. Vårat arbete på Facebook sidan Volontärt Initiativ 

 

Ge tillbaka

Hjälp gärna Volontärt Initiativ med deras arbeta för våra hemlösa genom att ge en donation. Det gör ni enklast genom:

Swish: 1232990992

Företagskonto – Swedbank
Clearingnr: 8327-9
Konotnr: 944399262-4

Bankgiro: 896-1369

Markera betalningen med : Ösmo Julklapp

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer