Välkommen till Hitta Nynäshamn

Välkommen till din lokala guide för hela Nynäshamn, Sorunda, Ösmo, Torö och Muskö. Sidan är uppdelad i 3 delar och i sökfältet väljer du först om det är företag, uppleva eller evenemang du önskar att hitta.

Företag

Här hittar du olika kategorier som Båtliv, Butiker, Bygg, Hotel & Restauranger, Fastigheter, Service & Tjänster, Träning & Skönhet samt Vård & Behandling

Uppleva

En lista på vad det finns att göra i Nynäshamn. Här hittar du under kategorier som Aktiviteter, Badplatser, Sevärdheter, Natur, Motionsstigar, Sport, Naturreservat.

Events

En lista på vad som händer i Nynäshamn. Kan vara musikevenemang, loppis, kurser, föreläsningar, föredrag, barn evenemang osv.

No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Julrunda Muskö
Företags Nyheter

Julrunda Muskö 28 & 29 Nov

”På Muskö har det arrangerats julmarknader lite varstans genom åren. I skolan, på Ludvigsbergs herrgård, vid sjökrogen, Björkdals gård och de senaste åren på Arbottna. Men i år har ett flertal lokala företagare valt att göra annorlunda, med ett arrangemang som går under namnet Julrundan på Muskö, som I coronavirusets spår sprids ut till flera olika platser på ön.”

Läs mer »
Inspiration

Förändring är en ynnest

”Det okända är skrämmande. Lika skrämmande som det kända är säkert och den där gnagande känslan i magen, oron och kallsvettningarna innan man tar steget – det är din egen kropp som med näbbar och klor försöker hålla dig säker.”

Läs mer »
Företags Nyheter

Niklas är en visionär som inspirerar genom Muskö Sjökrog.

”Niklas hade bilden klar för sig. Renovera, bygga ut och regelbundet sätta nya mål var en del av idén och filosofin. En viktig komponent var lagspelet och betydelsen av ett samarbete. Att bygga upp och utveckla en bra stämning bland personal och gäster
var centralt för Niklas.”

Läs mer »
Förenings Nyheter

Det här är vad det handlar om!

”Det gjorde ont, väldigt ont. Både i målvaktens ansikte men även i mitt och antagligen alla andra vuxnas hjärtan. Innan någon hann fram till pojken som satt på knä på mållinjen hände dock något. Något som kom att sätta prägel på resten av eftermiddagen i Ösmo.”

Läs mer »

Hitta Nynäshamn har skapats för det behövdes en guide där vi lätt kan hitta våra lokala företag, upplevelser och evenemang i Nynäshamns Kommun. 

Vi började utveckla Hitta Nynäshamn 2018, syftet var och är, att hjälpa våra lokala företag. Lokalt, närodlat och känslan av att hjälpa varandra är viktigt för oss.

 

Idag har vi samlat på oss olika idéer hur vi kan samordna och driva aktiviteter och events som ska locka människor från andra platser runtom i Sverige att vilja åka till Nynäshamn.

 

 Självklart ska också allt gå att läsa på olika språk, eftersom vi har en rad besökare med de fartyg som kommer till oss. Att se Nynäshamn som en destination skulle också medföra flera möjliga affärer för våra lokala entreprenörer. Läs mer….