Rik fritid rikt liv?

"Jag har länge tänkt samtala med några av alla de jag möter i mina trakter och låta dem berätta historier. Vanliga historier om vanliga saker. Jag tänker göra det för att det är roligt, spännande och lärorikt. En del av dessa kommer jag låta er ta del av på Hitta Nynäshamn."
Rik fritid rikt liv ?
Tillgängligheten är viktig. Att lätt kunna ta sig till det man vill göra, och tycker om, är dock inte alltid så enkelt.Om du bor i Nynäshamn så har du nästan allt alldeles runt hörnet. Det är riktig livskvalitet för mig.
Många trängs i större städer och blir lätt stressade av att tiden inte räcker till. Hitta parkeringsplats, köa på väg till och ifrån, eller att tvingas åka till andra sidan stan för att komma till en handbollshall kl 20-21 en tisdag, är väl ändå ganska tråkigt.
Jag bor i Landfjärden och har bra grannar och många roliga möten med människor som tar sig tid att prata en stund. I stora städer stressar folk och hinner inte ens säga hej. Jag har länge tänkt samtala med några av alla de jag möter i mina trakter och låta dem berätta historier. Vanliga historier om vanliga saker. Jag tänker göra det för att det är roligt, spännande och lärorikt. En del av dessa kommer jag låta er ta del av på Hitta Nynäshamn. Vi hörs och ses över en fika.
Hälsningar, Sven Gustafsson
Aline Varre

Aline Varre

Grundare av Hitta Nynäshamn

Dela gärna denna artikeln:

Vad vill du uppleva idag?

Lokala Företag