Lägg till Företag / Förening

Uppe i menyn hittar du +Lägg till - Sedan väljer du Lägga till Företag. Välj först vilket paket du önskar och sedan fyller du i din information. Om du har en Facebook sida så kan du enkelt importera den informationen direkt. Vi har gjort en liten video som vi hoppas kan hjälpa er. Hör gärna av er om ni har några frågor, och självklart hjälper vi er om ni önskar.

BILDER

Hur kan jag ändra mina bilder så de passar layouten och storleken?

Här förklarar vi lite hur man kan redigare sida bilder på Hitta Nynäshamn.

Standard bilden är 1400×788 pixel och max 1 mb.

För att ändra filstorleken så att den inte är större än 1 mb så kan du enkelt göra det här https://www.easy-resize.com/en/

Storleken på bilden ska vara 1480 x 788 Pixel. Men om man har en logo tex så kan man använda ett redigerings verktyg som www.canva.com där man har en vi bakgrund och man lägger sin logo på toppen. Annars så kan ni skicka bilden till info@hittanynashamn.se så hjälper vi gärna dig.

Bilden som visas på de olika listorna och på toppen av din sida är bilden ni väljer att ha först. Ni kan lätt flytta bilderna till vilken ordning ni önskar att ha de. Igen vi hjälper er gärna så eran sida blir så bra som möjlight.

INSTAGRAM

Hur skickar jag in bilder som används på Hitta Nynäshamns Instagram Konto?

Vi tycker det är jätte kul om fler vill skicka in sina bilder. Vi hoppas att genom vårt Instagram Konto kan få möjligheten att visa upp vår vackra kommun. Ni kan antingen skicka in bilder genom chat funktionen (whatsapp & Messenger) som är längst ner till höger på alla våra sidor. Eller så skickar ni en email till instagram@hittanynashamn.se Berätta gärna var bilden är tagen, vem som är fotografen. Och om ni vill bli taggad i bilden vad ditt Instagram kontonamn är: @..... och gärna förslag på #....